keyboard_arrow_down

TØSEDE TORSDAGE!

Hygge.dk byder i samarbejde
med Designmejeriet indenfor til
TØSEDE TORSDAGE

Vi har i samarbejde med Designmejeriet skabt et fantastisk koncept Tøsede torsdag. Netop for dig som gerne vil have åbnet dine perspektiver og udvidet din horisont. Vi kan finde på at overraske dig på måder du ikke havde forventet. Vi kan godt lide at inddrage og interagere med dig personligt, for os er det vigtigt at du føler dig som en helhed af noget større. Bærerende ord for vores arrangement er nysgerrighed, berøre dine sanser, vække din interesse og åbne nye døre for dig.

Hver torsdag har sit program. Emnerne kan for eksempel være
indretning, sundhed, skønhed, mystikkens verden, mad, yoga, forkælelse, personprofil, strik, spil, kreativitet, kultur, kommunikation, design og netværk.

Her i huset er vi altid i udvikling og skabelse, denne rejse vil vi gerne tage dig med på.

Vi formidler budskaber i mange forskellige facetter. Det er vigtigt for os at du ved at vi ikke har nogen bestemt tro eller retning men vi leverer budskaber og ny viden til dig du kan gøre med hvad du vil og vælge din egen vej. Vi er her i huset åbensindet og nysgerrige på livets mange forskellige nuancer.

Vi vil derfor gerne berige dig med disse smukke, rørende, sjove og hyggelige aftenener.

De foredragsholdere vi får besøg af her i huset har helt sin egen unikke måde at formilde deres evner og kompetencer på, dem går vi ikke ind og røre ved eller har nogen bestemt holdning til. Vi vælger vores foredragsholder ud fra at vi kan se at de har noget unikt og spændende at bringe videre.

Vi lader tiden arbejde og inspiration fra både omverdenen og dig fange vores interesse i hvad der kunne være interessant af emner at åbne op for i huset, så hvis du går med en nysgerrighed eller kærlighed til et bestemt emne/foredragsholder så kom hjertens gerne og del den med os.

Torsdag d. 11. april

 

–––––––––––––

NICKOLAI DAMGAARD

Få mere energi i hverdagen

I dag er det ikke viden vi mangler for at tage ansvar for vores eget ve og vel – men vi mangler energi og overskud til at træffe de beslutninger vi inderste inde godt ved er rigtige for os selv.
 


–––––––––––––

BENTE FOGED MADSEN

Billeder med nærvær og udtryk

Hvorfor er dine fotos ikke lige så spændende som virkeligheden?
Fotograf Bente Foged Madsen kommer og viser portræt- og reportagebilleder. I den forbindelse deler hun gavmildt ud af tips og tricks til hvordan du selv kan tage bedre billeder.

–––––––––––––

LONE VOSS BOES

Medium & Clairvoyant

Det er et arrangement hvor Medium & Clairvoyant Lone Voss Boes gerne vil vise, at der findes mere mellem himmel og jord.

Det er hvor Lone Voss Boes demonstrerer Clairvoyance og afdøde kontakt. Hvor hun vil vise, hvordan hun oplever sin hverdag som Medie. Hun vil gerne vise at der i HENDES verden, findes meget mere mellem himmel og jord.


Vi serverer vores lækre sunde mad anretning⭐️
-Der vil også være kaffe og te i løbet af aftenen ☕️

Book din bilet her

Billetprisen er 126 kr. – skynd dig, der er et begrænset antal pladser!

Dig som foredragsholder

Vi har skabt et univers som udstråler åbenhed, nysgerrighed, viljen til at prøve noget nyt og få skubbet til nogle grænser og en kundegruppe der er engageret og gerne vil interagere med dig som foredragsholder.

Hvor vi giver dig som foredragsholder mulighed for at bruge os som en kanal ud til omverdenen og gøre dig synlig for en evt. ny kundegruppe. Vi lægger smukke rå og unikke rum til rådighed med åbenhed overfor dine ønsker og behov for hvordan du ønsker dit foredrag skal foregå.

Vi markedsfører og synliggøre dig overfor vores kunder og hjælper med at skabe en fængende tekst.

Vi giver dig mulighed for at sælge dine ydelser/produkter på aftenen og vi kan også efterfølgende forhandle det i vores butik Hygge.

Vi er meget åbne for ideer og vi er her i huset i rivende udvikling og elsker begrebet nyskabelse, så bring edelig tanker og ideer på banen for hvordan vi kunne samarbejde, måske også på længere sigt.

Vi betaler udgifter du måtte have til aftenen af materialer eller andet der bliver anvendt på aftenen.

Hvis du mangler lokaler til at afholde workshops, sessioner eller andet lejer vi rum ud med forskellige funktioner. Hvis du ligesom os bliver forelsket i stedet.

Vi blander os ikke i dine principper og holdninger, vi er et hus med åbne døre som lader det være helt op til dig.

keyboard_arrow_up