Hygge.dk byder i samarbejde
med Designmejeriet indenfor til

TØSEDE TORSDAGE

 

Tøsede torsdag 

Vi har i samarbejde med Designmejeriet skabt et fantastisk koncept Tøsede torsdag. Netop for dig som gerne vil have åbnet dine perspektiver og udvidet din horisont. Vi kan finde på at overraske dig på måder du ikke havde forventet. Vi kan godt lide at inddrage og interagere med dig personligt, for os er det vigtigt at du føler dig som en helhed af noget større. Bærerende ord for vores arrangement er nysgerrighed, berøre dine sanser, vække din interesse og åbne nye døre for dig.

Hver torsdag har sit program. Emnerne kan for eksempel være
indretning, sundhed, skønhed, mystikkens verden, mad, yoga, forkælelse, personprofil, strik, spil, kreativitet, kultur, kommunikation, design og netværk.

Her i huset er vi altid i udvikling og skabelse, denne rejse vil vi gerne tage dig med på.

Vi vil gerne berige dig med disse smukke, rørende, sjove og hyggelige aftenener.

De foredragsholdere vi får besøg af her i huset har helt sin egen unikke måde at formilde deres evner og kompetencer på, dem går vi ikke ind og røre ved eller har nogen bestemt holdning til. Vi vælger vores foredragsholder ud fra at vi kan se at de har noget unikt og spændende at bringe videre.

Vi lader tiden arbejde og inspiration fra både omverdenen og dig fange vores interesse i hvad der kunne være interessant af emner at åbne op for i huset, så hvis du går med en nysgerrighed eller kærlighed til et bestemt emne/foredragsholder så kom hjertens gerne og del den med os.

Hygge er for os...

Vi mener at hygge kan opleves på mange måder. Vi mener at hygge er for alle. Vi mener at hyge kan skabes af alle. 
Derfor inviterer vi foredragsholdere til at skabe en hyggelig stemning med fokus på livskvalitet, livsstil og livshistorier. Foredragene skaber værdi med udgangspunkt i kreativitet, kultur og kommunikation.  

Vi formidler budskaber i mange forskellige facetter. Det er vigtigt for os at du ved at vi ikke har nogen bestemt tro eller retning men vi leverer budskaber og ny viden til dig du kan gøre med hvad du vil og vælge din egen vej. Vi er her i huset åbensindet og nysgerrige på livets mange forskellige nuancer.

Sæt x i kalenderen 

 16/05           20/06          29/08

Torsdag den 16/05

KUNST – SHAMANISME – SPIRITUEL RÅDGIVNING – KRYSTALLER

Aftenens måltid 

Vi servere i øvrigt denne aften rigtig lækker mad fra en hemmelig mad entusiast, med en spændende storytelling. Som bliver afsløret på aftenen 🥗


Gitte Cittrup 

Kunstner

Denne skønne kunstner vil denne aften kort præsentere sine værker og inddrage dig i hendes store passion. Hun vil fortælle lidt om hendes rejse og hvorfor hun startede med at male. Der vil være mulighed på aftenen at købe nogle af hendes smukke malerier og plakater.

Facebook & Instagram - ArtbyCittrup


Dorthe Juul – Spirituel Rådgiver & Moderne Seér

Opnå Ro klarhed og retning.

Alt er energi, og med en bevidsthed om hvordan energien flyder kan vi med små bevidste greb skabe et liv i et større flow, hvor vi kan skabe et liv i glæde, med lethed og en dybere mening.

Hun videre giver denne aften clairvoyante budskaber, som altid med sikkerhed og præcision.

Dorthe har en ydmyg, kærlig og humoristisk formidling i det som ikke kan ses men som har en så stor betydning for den måde vi er i livet på.

Se mere om Dorthe Juul her: www.dorthejuul.dk


Helena Kalsmose

LÆG BYRDERNE FRA DIG

og andre redskaber til at lette din energi og dit liv.

At få et lettere liv kan være en tung proces. Ville det ikke være dejligt, hvis det kunne gå lidt hurtigere med at komme igennem de processer?

Jo mere du ved om energi, jo nemmere bliver det. For du skaber en masse resultater med din energi hvoraf 95% er skjult i underbevidstheden. Og jo højere en energi frekvens du kan skabe, des hurtigere går det.

Kom og hør om hvordan din energi påvirker dit liv og hvordan du kan tage styringen på at skabe det du egentlig ønsker.

Læs mere her: www.enagi.com/da


Johanne Eagleroad

Vi har før været så heldige at have besøg af Johanne Eagleroad på en af vores tøsede torsdag.

Nu gæster hun os igen med flere spændende indslag og teknikker til velvære.

Johanne beskæftiger sig med personlig udvikling, lederskab, den menneskelige psyke, terapeutiske redskaber, selverkendelse, og hvordan naturen kan hjælpe os til at finde ro og balance.

Hendes interesser kredser meget omkring naturlig livsstil og de gamle stammefolks måde at leve i et fællesskab, med bæredygtighed og personligt særpræg og roller, og hvordan vi hver især kan gøre en lille forskel.

Læs mere her www.eagleroad.dk


Begrænset antal pladser så skynd jer ind og book en billet her:

Køb din billet her: https://designmejeriet.safeticket.dk/tt1605

Billetpris: 126 kr.

Der vil også være kaffe og te i løbet af aftenen ☕️

Læs mere om begivenheden på facebook

9999

gange har vi brugt ordene hygge og hyggelig

 

680

and counting - gæster til tøsede torsdag.

1009

Følgere på Facebook

 

7

måneder har vi hygget os

 

23

foredragsholdere

 

Vi har haft glæde af mange spændende fordragsholdere:


Dig som foredragsholder

Vi har skabt et univers som udstråler åbenhed, nysgerrighed, viljen til at prøve noget nyt og få skubbet til nogle grænser og en kundegruppe der er engageret og gerne vil interagere med dig som foredragsholder.

Hvor vi giver dig som foredragsholder mulighed for at bruge os som en kanal ud til omverdenen og gøre dig synlig for en evt. ny kundegruppe. Vi lægger smukke rå og unikke rum til rådighed med åbenhed overfor dine ønsker og behov for hvordan du ønsker dit foredrag skal foregå.

Vi markedsfører og synliggøre dig overfor vores kunder og hjælper med at skabe en fængende tekst.

Vi giver dig mulighed for at sælge dine ydelser/produkter på aftenen og vi kan også efterfølgende forhandle det i vores butik Hygge.

Vi er meget åbne for ideer og vi er her i huset i rivende udvikling og elsker begrebet nyskabelse, så bring edelig tanker og ideer på banen for hvordan vi kunne samarbejde, måske også på længere sigt.

Vi betaler udgifter du måtte have til aftenen af materialer eller andet der bliver anvendt på aftenen.

Hvis du mangler lokaler til at afholde workshops, sessioner eller andet lejer vi rum ud med forskellige funktioner. Hvis du ligesom os bliver forelsket i stedet.

Vi blander os ikke i dine principper og holdninger, vi er et hus med åbne døre som lader det være helt op til dig.

Ring på +45 3038 1833 eller skriv en mail 

keyboard_arrow_up