Hygge.dk byder i samarbejde
med Designmejeriet indenfor til

TØSEDE TORSDAGE

 

Tøsede torsdag 

Vi har i samarbejde med Designmejeriet skabt et fantastisk koncept Tøsede torsdag. Netop for dig som gerne vil have åbnet dine perspektiver og udvidet din horisont. Vi kan finde på at overraske dig på måder du ikke havde forventet. Vi kan godt lide at inddrage og interagere med dig personligt, for os er det vigtigt at du føler dig som en helhed af noget større. Bærerende ord for vores arrangement er nysgerrighed, berøre dine sanser, vække din interesse og åbne nye døre for dig.

Hver torsdag har sit program. Emnerne kan for eksempel være
indretning, sundhed, skønhed, mystikkens verden, mad, yoga, forkælelse, personprofil, strik, spil, kreativitet, kultur, kommunikation, design og netværk.

Her i huset er vi altid i udvikling og skabelse, denne rejse vil vi gerne tage dig med på.

Vi vil gerne berige dig med disse smukke, rørende, sjove og hyggelige aftenener.

De foredragsholdere vi får besøg af her i huset har helt sin egen unikke måde at formilde deres evner og kompetencer på, dem går vi ikke ind og røre ved eller har nogen bestemt holdning til. Vi vælger vores foredragsholder ud fra at vi kan se at de har noget unikt og spændende at bringe videre.

Vi lader tiden arbejde og inspiration fra både omverdenen og dig fange vores interesse i hvad der kunne være interessant af emner at åbne op for i huset, så hvis du går med en nysgerrighed eller kærlighed til et bestemt emne/foredragsholder så kom hjertens gerne og del den med os.

Hygge er for os...

Vi mener at hygge kan opleves på mange måder. Vi mener at hygge er for alle. Vi mener at hyge kan skabes af alle. 
Derfor inviterer vi foredragsholdere til at skabe en hyggelig stemning med fokus på livskvalitet, livsstil og livshistorier. Foredragene skaber værdi med udgangspunkt i kreativitet, kultur og kommunikation.  

Vi formidler budskaber i mange forskellige facetter. Det er vigtigt for os at du ved at vi ikke har nogen bestemt tro eller retning men vi leverer budskaber og ny viden til dig du kan gøre med hvad du vil og vælge din egen vej. Vi er her i huset åbensindet og nysgerrige på livets mange forskellige nuancer.

Sæt x i kalenderen 

 16/05           20/06          29/08

Torsdag den 20/6

Få forståelse for hvordan din energi kan løftes, hvad den påvirker i dine omgivelser og din evne til at manifestere. 

Aftenens måltid 

Vi servere denne aften rigtig lækker mad fra en hemmelig mad entusiast, med en spændende storytelling. Som bliver afsløret på aftenen.


David BR Camacho

Naturterapi

Psykoterapeut, forfatter og naturterapeut. Mød david som har meget at give videre fra hjertet.

David har for nyligt været med i programmet - Helbrederne på tv2

Vi taler i denne tid meget om alt det, som naturen kan gøre for os mennesker, men hvor bevidste er vi egentlig om vores egen natur? Hvad kan vi gøre, for at vi som moderne mennesker igen kan få glæden af at føle os som en indlejret del af naturen?

Naturterapi er altså baseret på den teori, at naturen heler. Naturterapeutiske aktiviteter er tæt knyttet til naturen og verden i sin organiske tilstand. Det handler om at finde et roligt sted i naturen og observere skønheden i den levende verden omkring sig, imens man bare er eksisterende. Naturoplevelsen giver mulighed for at sætte farten ned og realisere sin dybe forbindelse til alt.


Joyann Nielsen

Forny og forløs energien i dig selv og i din bolig.

Vi lever i en verden af energi. På foredraget vil jeg fortælle om, hvordan du selv kan arbejde med denne energi, hvis du ønsker forandringer i dit liv.

Energien i dig og dine omgivelser er noget, du kan vælge at blive mere bevidst om. Dermed bliver du klædt på til selv at ændre det, som ikke føles godt eller rigtigt, og til at løfte din energi og din bevidsthed i hverdagen.

Hør om hvordan ædelsten smykker kan understøtte og løfte din energi. Få viden omkring hvordan man kan fjerne negativ energi i omgivelser omkring dig.

www.joyfulliving.dk

 


Conny Ericon Andersen

FLOW 

Hør Conny fortælle om hvad Flow design er og hvad det kan gøre for dig.  

Flow kan defineres som en tilstand af uanstrengt og spontant at kunne ”sætte i spil”, kunne ”empower”   / ”tage sin autoritet/magt” til sig – og kunne træne sig til at styre sit fokus, sin opmærksomhed og  psykiske energi for at stræbe mod livsglæde og livskvalitet.

Tankesættet bag FLOWdesign er næstekærlighed, ja-hat og pytknapper. Nej! er også en hel sætning – og visse elementer i vores liv kræver fordybelse. Vi tager afsæt i skaber-kraft, der igen danner det bevidsthedsmæssige grundlag for alle udviklingsprocesser. Samlet set er tankesættet et nærende sammenkog af inspiration og ideer.

Læs mere her: www.designmejeriet.dk/flowdesign


Begrænset antal pladser så skynd jer ind og book en billet her:

Køb din billet her: Safeticket

Billetpris: 126 kr.

Der vil også være kaffe og te i løbet af aftenen ☕️

Læs mere om begivenheden på facebook

9999

gange har vi brugt ordene hygge og hyggelig

 

680

and counting - gæster til tøsede torsdag.

1066

Følgere på Facebook

 

8

måneder har vi hygget os

 

26

foredragsholdere

 

Vi har haft glæde af mange spændende fordragsholdere:


Dig som foredragsholder

Vi har skabt et univers som udstråler åbenhed, nysgerrighed, viljen til at prøve noget nyt og få skubbet til nogle grænser og en kundegruppe der er engageret og gerne vil interagere med dig som foredragsholder.

Hvor vi giver dig som foredragsholder mulighed for at bruge os som en kanal ud til omverdenen og gøre dig synlig for en evt. ny kundegruppe. Vi lægger smukke rå og unikke rum til rådighed med åbenhed overfor dine ønsker og behov for hvordan du ønsker dit foredrag skal foregå.

Vi markedsfører og synliggøre dig overfor vores kunder og hjælper med at skabe en fængende tekst.

Vi giver dig mulighed for at sælge dine ydelser/produkter på aftenen og vi kan også efterfølgende forhandle det i vores butik Hygge.

Vi er meget åbne for ideer og vi er her i huset i rivende udvikling og elsker begrebet nyskabelse, så bring edelig tanker og ideer på banen for hvordan vi kunne samarbejde, måske også på længere sigt.

Vi betaler udgifter du måtte have til aftenen af materialer eller andet der bliver anvendt på aftenen.

Hvis du mangler lokaler til at afholde workshops, sessioner eller andet lejer vi rum ud med forskellige funktioner. Hvis du ligesom os bliver forelsket i stedet.

Vi blander os ikke i dine principper og holdninger, vi er et hus med åbne døre som lader det være helt op til dig.

Ring på +45 3038 1833 eller skriv en mail 

keyboard_arrow_up