Successen fra tøsede torsdage har vi nu lavet til en mandemodel.

MASKULIN - MANDIG - MENINGSFYLDT - MØDER - MAD - MÆND I MASSEVIS

 

MASKULINE MANDAGE

Maskuline Mandage 

Vi har i samarbejde med Designmejeriet skabt et fantastisk koncept Maskuline mandage. Netop for dig som gerne vil have åbnet dine perspektiver og udvidet din horisont. Vi kan finde på at overraske dig på måder du ikke havde forventet. Vi kan godt lide at inddrage og interagere med dig personligt, for os er det vigtigt at du føler dig som en helhed af noget større. Bærerende ord for vores arrangement er nysgerrighed, berøre dine sanser, vække din interesse og åbne nye døre for dig.

Hver mandag har sit program. 

Her i huset er vi altid i udvikling og skabelse, denne rejse vil vi gerne tage dig med på.

De foredragsholdere vi får besøg af her i huset har helt sin egen unikke måde at formilde deres evner og kompetencer på, dem går vi ikke ind og røre ved eller har nogen bestemt holdning til. Vi vælger vores foredragsholder ud fra at vi kan se at de har noget unikt og spændende at bringe videre.

Vi lader tiden arbejde og inspiration fra både omverdenen og dig fange vores interesse i hvad der kunne være interessant af emner at åbne op for i huset, så hvis du går med en nysgerrighed eller kærlighed til et bestemt emne/foredragsholder så kom hjertens gerne og del den med os.

Hygge er for os...

Vi mener at hygge kan opleves på mange måder. Vi mener at hygge er for alle. Vi mener at hyge kan skabes af alle. 
Derfor inviterer vi foredragsholdere til at skabe en hyggelig stemning med fokus på livskvalitet, livsstil og livshistorier. Foredragene skaber værdi med udgangspunkt i kreativitet, kultur og kommunikation.  

Vi formidler budskaber i mange forskellige facetter. Det er vigtigt for os at du ved at vi ikke har nogen bestemt tro eller retning men vi leverer budskaber og ny viden til dig du kan gøre med hvad du vil og vælge din egen vej. Vi er her i huset åbensindet og nysgerrige på livets mange forskellige nuancer.

Sæt x i kalenderen 

26/08

Mandag den 24/06 bød på

Aftenens måltid 

Vi serverer denne aften lækker mad fra en mad entusiast med en spændende storytelling. 


Ole Mose

Vanvid eller viljestyrke – en vild tur verden rundt

Hør Ole Mose fortælle om sine store rejser i verden med sine fantastiske udfordringer som Mount Everest og at han svømmede fra Europa til Afrika.

Foredraget er meget visuelt med unikke billeder og film. For at give så virkelighedsnær en formidling som muligt. For at give en fornemmelse af, hvad ekstremt stress, en evig mangel på tid, en ubændig kulde, en umenneskelig træthed, en overnaturlig stædighed og en livsnødvendig viljestyrke gør ved et menneske.
Det forstår man først, når målet er nået. Når suset er udlevet, og man for altid er en anden person, der ved, at drømme er til for at blive virkelighed.

Læs mere om Ole her: www.olemose.com


Møllerupgods

Mordet i Finderup lade / Ølsmagning og Gin smagning

Hør foredraget om historien der er foregået på Møllerup gods af godsejeren Stig Gamborg.

Bla om Marsk Stig Andersen Hvide er den tidligst kendte ejer af Møllerup. Han var den mest indflydelsesrige mand i Danmark efter kongen. I 1286 blev han dømt fredløs for mordet på Kong Erik Klipping.

Desuden sin egen fremstillede Gin/tonic og øl med som han vil skænke denne aften.

Læs mere om Møllerupgods her www.moellerupshop.com

 


Kim Erik Jensen

Beskriv – Begrund – Beslut

Mød den herlige mand Kim som er Mandecoach. Denne aften vil han byde ind med nogle små øvelser der kan føre til en bevidstgørelse som afføder en bevidst handling.

Du behøver ikke færdiggøre øvelsen på selve aften men tage den med dig hjem til refleksion.
Kim står til rådighed i denne proces og efterfølgende, til personlig coaching hvis det ønskes.

Læs mere om Erik her: www.midtvejsmanden.dk

 


Begrænset antal pladser så skynd jer ind og book en billet her:

Køb din billet her: Safeticket

Billetpris: 190 kr.

Der vil også være kaffe og te i løbet af aftenen ☕️

Læs mere om begivenheden på facebook

9999

gange har vi brugt ordene hygge og hyggelig

 

3

gang har der været maskuline mandage

 

47

and counting - gæster til Maskuline Mandage.

1066

Følgere på Facebook

 

9

foredragsholdere

 

Vi har haft glæde af mange spændende fordragsholdere:

Dig som foredragsholder

Vi har skabt et univers som udstråler åbenhed, nysgerrighed, viljen til at prøve noget nyt og få skubbet til nogle grænser og en kundegruppe der er engageret og gerne vil interagere med dig som foredragsholder.

Hvor vi giver dig som foredragsholder mulighed for at bruge os som en kanal ud til omverdenen og gøre dig synlig for en evt. ny kundegruppe. Vi lægger smukke rå og unikke rum til rådighed med åbenhed overfor dine ønsker og behov for hvordan du ønsker dit foredrag skal foregå.

Vi markedsfører og synliggøre dig overfor vores kunder og hjælper med at skabe en fængende tekst.

Vi giver dig mulighed for at sælge dine ydelser/produkter på aftenen og vi kan også efterfølgende forhandle det i vores butik Hygge.

Vi er meget åbne for ideer og vi er her i huset i rivende udvikling og elsker begrebet nyskabelse, så bring edelig tanker og ideer på banen for hvordan vi kunne samarbejde, måske også på længere sigt.

Vi betaler udgifter du måtte have til aftenen af materialer eller andet der bliver anvendt på aftenen.

Hvis du mangler lokaler til at afholde workshops, sessioner eller andet lejer vi rum ud med forskellige funktioner. Hvis du ligesom os bliver forelsket i stedet.

Vi blander os ikke i dine principper og holdninger, vi er et hus med åbne døre som lader det være helt op til dig.

Ring på +45 3038 1833 eller skriv en mail 

keyboard_arrow_up