Successen fra tøsede torsdage har vi nu lavet til en mandemodel.

MASKULIN - MANDIG - MENINGSFYLDT - MØDER - MAD - MÆND I MASSEVIS

 

MASKULINE MANDAGE

Maskuline Mandage 

Vi har i samarbejde med Designmejeriet skabt et fantastisk koncept Maskuline mandage. Netop for dig som gerne vil have åbnet dine perspektiver og udvidet din horisont. Vi kan finde på at overraske dig på måder du ikke havde forventet. Vi kan godt lide at inddrage og interagere med dig personligt, for os er det vigtigt at du føler dig som en helhed af noget større. Bærerende ord for vores arrangement er nysgerrighed, berøre dine sanser, vække din interesse og åbne nye døre for dig.

Hver mandag har sit program. 

Her i huset er vi altid i udvikling og skabelse, denne rejse vil vi gerne tage dig med på.

De foredragsholdere vi får besøg af her i huset har helt sin egen unikke måde at formilde deres evner og kompetencer på, dem går vi ikke ind og røre ved eller har nogen bestemt holdning til. Vi vælger vores foredragsholder ud fra at vi kan se at de har noget unikt og spændende at bringe videre.

Vi lader tiden arbejde og inspiration fra både omverdenen og dig fange vores interesse i hvad der kunne være interessant af emner at åbne op for i huset, så hvis du går med en nysgerrighed eller kærlighed til et bestemt emne/foredragsholder så kom hjertens gerne og del den med os.

Hygge er for os...

Vi mener at hygge kan opleves på mange måder. Vi mener at hygge er for alle. Vi mener at hyge kan skabes af alle. 
Derfor inviterer vi foredragsholdere til at skabe en hyggelig stemning med fokus på livskvalitet, livsstil og livshistorier. Foredragene skaber værdi med udgangspunkt i kreativitet, kultur og kommunikation.  

Vi formidler budskaber i mange forskellige facetter. Det er vigtigt for os at du ved at vi ikke har nogen bestemt tro eller retning men vi leverer budskaber og ny viden til dig du kan gøre med hvad du vil og vælge din egen vej. Vi er her i huset åbensindet og nysgerrige på livets mange forskellige nuancer.

     Sæt x i kalenderen 

  28/10  og  25/11

Vi planlægger 2 stærke aftener, da vi desværre har måtte aflyse august og september.

Mandag den 28.10 byder på

Aftenens servering

Vi starter som sædvanligt med lidt til lækkert til ganen – afstemt aftens tema.


Tony fra Playboy klubben i Skanderborg

Poker

Fra Playboy klubben i Skanderborg har vi lånt borde og spillegrej til en spændende introduktionsaften til poker. Tony fra klubben kommer og giver et indblik i pokerspillets finesser. Aftenen handler ikke om penge, men om hyggen ved spillet.


Lars Eeg

Whiskyentusiasme


Børsen skrev i november 2014, whisky er den nye super investering. Måske steg du dengang med på bølgen – og kælderen er fuld af gode sager, måske kan du bare godt lide en god tår. 

Lars Eeg fra Skanderborg er gennem 30 år whiskyentusiast. Denne særlige aften deler han ud af, hvad driver ham i denne passion.

Til daglig booker Lars musik og underholdning i sit bookingbureau inbooking.dk. Desuden hjælper han mindre virksomheder med online markedsføring.

Denne aften vil du høre lidt om produktionsmetode og smage nogle vidt forskellige whiskyer. Vi smager på nogle af de gyldne dråber, mens alle i rummet kan dele deres whiskyhistorier.


Begrænset antal pladser så skynd jer ind og book en billet her:

Køb din billet her: Safeticket

Billetpris: 195 kr.

Der vil også være kaffe og te i løbet af aftenen ☕️

Læs mere om begivenheden på facebook

9999

gange har vi brugt ordene hygge og hyggelig

 

3

gang har der været maskuline mandage

 

47

and counting - gæster til Maskuline Mandage.

1066

Følgere på Facebook

 

9

foredragsholdere

 

Vi har haft glæde af mange spændende fordragsholdere:

Dig som foredragsholder

Vi har skabt et univers som udstråler åbenhed, nysgerrighed, viljen til at prøve noget nyt og få skubbet til nogle grænser og en kundegruppe der er engageret og gerne vil interagere med dig som foredragsholder.

Hvor vi giver dig som foredragsholder mulighed for at bruge os som en kanal ud til omverdenen og gøre dig synlig for en evt. ny kundegruppe. Vi lægger smukke rå og unikke rum til rådighed med åbenhed overfor dine ønsker og behov for hvordan du ønsker dit foredrag skal foregå.

Vi markedsfører og synliggøre dig overfor vores kunder og hjælper med at skabe en fængende tekst.

Vi giver dig mulighed for at sælge dine ydelser/produkter på aftenen og vi kan også efterfølgende forhandle det i vores butik Hygge.

Vi er meget åbne for ideer og vi er her i huset i rivende udvikling og elsker begrebet nyskabelse, så bring edelig tanker og ideer på banen for hvordan vi kunne samarbejde, måske også på længere sigt.

Vi betaler udgifter du måtte have til aftenen af materialer eller andet der bliver anvendt på aftenen.

Hvis du mangler lokaler til at afholde workshops, sessioner eller andet lejer vi rum ud med forskellige funktioner. Hvis du ligesom os bliver forelsket i stedet.

Vi blander os ikke i dine principper og holdninger, vi er et hus med åbne døre som lader det være helt op til dig.

Ring på +45 3038 1833 eller skriv en mail 

keyboard_arrow_up